jag tror jag smälter

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit. Men eftersom att jag inte träffar Sofia ofta så vill jag liksom kunna umgås ordentligt med henne när jag väl kan.

Igår så kollade vi på Dear John och The Notebook. Gud vad Sofia grät vid den sistnämnda!! Visst är den sorglig men hon storgrät verkligen, stackarn. Vi var också ute på promenad mitt i natten, en timme igenom och runt blackeberg. Mysigt var det, fast lite läskigt, vi gick förbi ett stort värdshus som såg ut som om det var taget ur en skräckfilm. Inte så kul, men det hände ingenting, hehe.

Vi somnade vid sex på morgonen och sov till halv fyra, inte mysigt. Nu är värkligen mitt dygn felställt. Jag ska nog dygna idag (kommer ändå inte vara trött på natten) så att jag kan somna tidigt imorn och allt blir som vanligt igen.

Nu sitter jag och kollar på matchen med pappa, inte intresserad alls men what ever. Det är ju inte ofta det är VM-final liksom, och jag måste säga att dom spelar fult som fan, typ fyra gula kort på 20 minuter, vad är det för spel liksom.

Ha en bra kväll! ♥

Sara


Kommentarer

It's alright to tell me what you think:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0