Poppin'

Bara för att jag har tråkigt så får ni en till låt :) Denna har spelats ungefär hela tiden i min iPod idag!

All Time Low - Poppin' (Champagne)Enjoy :D


Sara :)

You Me At Six <3

Nu så var det länge sen jag skrev, så här kommer lite update på vad som är på gång :P

Just nu sitter jag med pappas bärbara dator i knät i en liten mysig lägenhet mitt i Åre (Tack gode gud för trådlöst internet). Vi åkte tåg hit och kom fram vid halv sex. Ca. åtta timmar i ett tåg, men det gick bra. Eftersom vi kom fram så sent så har vi inte åkt några skidor idag men imorn så bär det av till backen direkt. Ska bli riktigt underbart att få njuta av riktigt bra skidåkning!

Jag lyssnar just nu på All Time Low - Circles via YouTube i hörlurar, eftersom att alla andra i denna lilla lägenhet kollar på handboll *snark*. En av mina favoritlåtar av ATL helt klart. Jag älskar den helt enkelt, går liksom inte att beskriva varför :P

Innan tåget lämnade centralen i morse så hann jag gå in på pressbyrån och köpa ett par tidningar. Alternative Press och Kerrang! Har bläddrat igenom båda ett antal gånger på tåget upp. Tyvärr så var det inte ATL-upplagan av AP utan det var Green Day på omslaget, men det gjorde inte så mycket för det var en bra tidning i alla fall!

Nu ska ni såklart få en låt! Jag och Karro har lyssnat på denna låten om och om och om och om ingen. Om man ska beskriva den med ett ord så blir det helt klart Addictive ^^ Varsegoda!

You Me At Six - Save It For The BedroomEnjoy! :D


Sara :)

Glamour Kills!

Nu var det länge sen jag bloggade men jag tänker bara göra det när jag känner för det och nu gör jag det. Lite nyheter som inte är musikrelaterade är att pappa och jag precis lyckades beställa min t-shirts från Glamour Kills. Jag fick i julklapp av mamma att jag skulle få beställa tre tröjor och sen så kom jag på att jag ville ha fler så mamma fick pengar av mig och jag fick tre tröjor till :D Happy me ^^. Det har inte funkat att beställa hittills men nu gjorde det det. Så jag kände bara för att skriva om det. Och eftersom att denna bloggen ska handla om musik så ska ni självklart få en låt också. Lite old-style ATL, jag älskar deras gammla låtar och detta är en av dem. Så enjoy :)

All Time Low - CirclesNi får också ett "smakprov" på Glamour Kills :) en av de tröjorna som jag beställde, med deras logga på. Flygande Grisen ^^Sara :)

Set It Off

Nu skulle jag vilja "presentera" ett band som heter Set It Off och kommer från Tampa i Florida. Dom är inte signade men dom turnerar redan och jag tycker att dom är väldigt bra. Jag har fått reda på dom genom YouTube och jag tycker att alla borde gå in på deras Myspace och berätta för sina kompisar så att dom kan komma och spela här för oss i lilla Sverige. Bandet består av:
Cody - Gitarr och sång
Zach - Gitarr
Austin - Bas
Ben - Trummor
Dan - Keyboard

På youtubesidan kan ni se massa ATL och WTK covers av Cody och videon är deras egna låt :) Enjoy!

Set It Off - Shhh, It's A Secret


Vilken konstigt inlägg det blev :S Jag kan inte skriva, men jag hoppas att ni förstår ^^


Sara :)

Bring Back Blink!

Det tycker jag! Blink 182 måste vara det bästa Pop/Rock/Punk bandet som någonsin existerat! Med sina snabba trummor och melodier som fastnar på hjärnan så är det svårt att inte älska dem. Trummisen Travis Barker måste vara den bästa trummisen som finns. Det är verkligen amazing att han orkar en hel konsert tycker jag! Kolla bara på honom i videon nedan så kommer ni förstå vad jag menar.
När Blink splittrades bildades två nya band: Angels And Airwaves av Tom DeLong (sångare och gitarrist i Blink) och +44 av Travis Barker (trummis i Blink) och Mark Hoppus (sångare och bassist i Blink). Själv tycker jag att de båda "nya" banden är grymmt bra men det är fortfarande en av musikvärldens största förluster att Blink splittrades. Enligt min åsikt.

Här är en av mina favoriter av Blink, denna låten har funnits i mitt huvud hela julhelgen. Helt underbar säger jag bara! Enjoy :)

Blink 182 - DownSara :)

RSS 2.0