Tickle Me Pink

Nu har jag hittat dom, äntligen. Jag hittade en låt för ganska länge sen som jag blev kär i och sen så glömde jag bort vad det var för band och vilken låt och nu har jag hittat den. Jag satt pisslänge och kollade igenom alla banden på AbsolutePunk ända fram tills T, då jag hittade Tickle Me Pink. Ett namn som jag känner igen. Och det var dom som jag har letat efter så länge. WIHOO sa min hjärna och nu är jag helt sålda på dom.

Förutom att deras musik är otroligt grym så är dom riktiga förebilder. Dom förlorade sin bassist Johnny Schou på samma dag som deras debut-album Madeline släpptes, första Juli förra året. Han dog av en överdos av heroin. Dom är så otroligt starka som orkar fortsätta efter att något sån hänt. Jag tycker att dom förtjänar att uppmärksamhet dom kan få så lyssna och njut.


Tickle Me Pink - TypicalTickle Me Pink - Madeline


Kolla in: Official och MySpace

Sara :)

Unreal...

Pallar inte blogga nu. Inte alls. Jag kommer vara hemma imorn och försöka plugga, kommer nog inte gå så bra. Förstår inte.

Sara :(

YouTube FFS :D

Hello, som man säger i Tyskland. Hihi. Tänk vad man kan lära sig i skolan. Jag är såå random just nu, btw så förvänta dig ingenting superserious. Svenlish here I come. Sa ju det! RANOM!

I alla fall så tänkte jag säga att jag är hos Cassie, jag ska sova här för jag är för lat för att cykla hem. Så hon ska ducha nu och sen är det min tur och sen ska vi kolla på Pretty Woman och leka med hennes webcam tror jag ^^ Jag har laddat in typ sju av mina skivor i hennes dator och jag fixade till hennes iTunes för det såg alldeles förfärligt ut där måste jag säga. Just nu sitter jag och leker med Cassies webcam, det går typ inte att gör bilden svartvit :S jag blev fan rosa ju. Ni får ett flummigt YouTube klipp innan jag går :)Sara :)

Förlåt!

Jag är jätteledsen tjejer men jag pallar verkligen inte videoblogga just nu. Jag pallar inte blogga via skrift heller just nu. Jag ska hoppa igenom duchen och sen sova för nu har jag vart vaken i 32,5 timmar och snart pallar jag inte mer ska jag säga dig.

Jag slänger in ett inlägg imorn om jag hinner innan skolan. Imorn är det mysdag för mig och Cassie btw, mjukisbyxor here I come.

Spelas Just Nu:    Simple Plan - The End

Sara :)

ÖÖÖÖÖH!

Klockan är typ fyra. Cassie ligger på min axel och är vaken. Jag tror att vi är i ett tillstånd av hypnos, vi är förstörda av all hip-hop på MTV och alla quizes på facebook.

Godmorgon!

Sara :)

Irony of fate ^^

Nu var det så att för ett tag sen, typ 4 - 5 månader sen så skrev jag ett inlägg "Bring Back Blink!" och nu är jag ganska så sent ute men det är ju så att Blink IS Back :D Dom ska på turne i sommar och rykten säger att dom ska åka över hela världen. Men eftersom att det är deras första turne på en massa år så kommer dom nog hålla sig till USA. Men vi kan nog vänta oss att dom kommer komma hit nån gång i framtiden. Jag hoppas i alla fall och om dom kommer så är jag SÅÅ där :P

Blink 182 - Adam's Song (Live)Sara :)

Not so happy days :(

Känner inte direkt för att blogga just nu för det var massa skit i skolan idag. Lärarna är dumma i huvudet och jag har hört att det ska vara en viss liten lärare som kallas Matildas fel till att allt är bajs. Jag kan ju inte säga att jag är förvånad att det är hennes påhitt!

Men jag ska inte få er på dåligt humör bara för att jag är på dåligt humör så jag tänkte skriva lite om Kabarén istället. Den kommer äga allt och alla, och det ska bli så jävla kul!! En av låtarna som kören ska sjunga är Livin' On A Prayer och både dom som sjunger och dom som spelar är grymt duktiga och jag och Karro satt hela eftermiddagen och kollade och lyssnade när dom repade. Därför blir det dagens låt!! :D


Bon Jovi - Livin' On A Prayer


Skriver igen om ett tag, nu ska jag MySpacea lite och sen ringa till Karro :D

Sara :)

Dagens Låt!

Motion City Soundtrack - This Is For RealSara :)

Happy days :D

Idag har varit en onekligen bra dag ^^ (jag vet inte vad onekligen betyder så om du gör det, let me know ^^) Har i alla fall haft i princip bara musik i skolan och efter så åkte jag till Sofia för att öva eftersom att hon har ett piano. Det gick inte så värst bra att spela med gitarr till då hennes piano var ruskigt ostämmt :S vi fick oooont i öronen. Så jag har övat på att spela My Heart Will Go On typ hela kvällen, den sitter ganska bra nu Woohoo :D Jag är väldigt stolt över mig själv eftersom att det är en ganska svår låt att spela och jag har lärt mig typ hela på två dagar.

Det är inte jag som spelar och det är inte samma version som jag har lärt mig heller men jag gillar den, så lyssna och njut :P
Spelas Just Nu:    Blink 182 - Feeling This

Sara :)

Done and Done! :)

Nu är designen färdig! Wohoo :D Hoppas att ni tycker den är finfin, för det gör jag. All cred till Cassie som skapade allt i princip! TackTackTack :)

Nu sitter jag alldeles ren och fräsh och insmord (!), i min stora ljusgröna AA t-shirt som har fått jobbet som pyjamas efter att jag spillde kakao på den. Kakaon gick inte bort så jag har en fin brun fläck på magen ^^ Ska strax gå och sova men jag måste vänta lite så att mitt hår kan torka för annars blir det affro imorn och det vill nog ingen tror jag.  Och så sa jag ju att jag skulle skriva så jag gör det nu. Fiffigt va? som Cassie skulle sagt.

Just nu så händer inte mycket intressant inom musiken, förutom att vi ska ha kabaré i min skola och jag ska spela bas i En Helt Ny Värld och Don't Let The Sun Go Down On Me. Plus att jag, Karro och Sofia ska spela en egen låt också. Ska bli underbart roligt tycker jag.

Jag ska nu lämna er med världens sötaste lilla unge som sjunger Hey Jude av The Beatles :)
Spelas Just Nu:    Walking Disaster - Sum 41

Sara :)

Hells yeah!

Visst är det inte underbart att logga in på msn och ha 26 nya mail? You've got to love it! *ironi*

Jag tänkte inte skriva alls och inte om musik för nu ska Cassie försöka fixa min design och sen måste jag ducha. Men om jag inte måst sova så ska jag slänga in ett musikinlägg innan jag går och lägger mig så att ni får det ni kom hit för :P

Hare så länge :)


Spelas just nu:    Lullabies - All Time Low

Sara :)

Design :)

Okej, så jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. Eftersom att det tydligen är folk som läser även fast jag inte skriver. Jag kommer såklart att skriva om musik men det är inte kul att blogga i en ful blogg, så Cassie! HJÄLP mig med designen :D Pleeeease <3

Sara :)

RSS 2.0