Veckans band

Jag har tänkt och tänkt på vilka som ska få äran att vara första Band of the week! Och jag har valt Escape The Fate. Jag har inte lyssnat på dom länge men jag ÄLSKAR dom ändå! Det går inte riktigt att förklara varför, dom är bara bäst helt enkelt.

Jag orkar inte gå på hela historien om hur dom bytte sångare och varför, så vill ni veta, så googla! Det finns där. Tänkte i alla fall lägga upp två bilder och två låtar. Personligen tycker jag att dom var snäppet bättre förr, kan inte förklara varför men det är så bara.


Nu

Den här låten är en av mina favoriter av alla deras låtar och också den bästa videon enligt mig, den känns väldig personlig och jag tycker verkligen man ser att Ronnie känner något starkt för det han sjunger om. Texten är otrolig! Lyrics.

Not Good Enough For Truth In Cliché


En av mina favoritlåtar av de nya med Craig istället för Ronnie. Också en otrolig låt med en mycket bra video. Det känns skönt att videon är så enkel men ändå så bra. Det behövs inte så mycket liksom. Lyrics.

The Flood

Nu

Fast jag måste också säga att jag tycker att Craig Mabbit, som är sångare nu. Är snäppet snyggare än Ronnie, i alla fall i The Flood videon!

Sara =)

Kommentarer

It's alright to tell me what you think:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0