you and i

Anarbor - UselessTime flies by when you love someone,
And the hands stand still when it's overdone.
But getting caught up inside of my past,
Friends come and go, but only family will last.

The coldest year we've had-
Oh-so far from Mom and Dad.
Colored leaves fall from the trees;
I just try to make you proud of me.

And I'll get through this,
No one can stop me now.
Time is useless when your head's caught up in the clouds.

Sara

FML

Jag är sjuk. Mensvärk. Mår som bajs. Ska kolla på Jersey Shore. Hejdå!

hello hello hello!

Hade fotbollsturnering i skolan idag, det var kul, fast jag har fått fetaste huvudvärken nu. Sadface. Engla ska färga håret nu och sen ska vi åka in till stan för att gå på We Will Rock You musikalen! Kulish kulish.

A Phoenix Forever - Let It GrowSara

i'll never stop missing you

Yo! Sitter och kollar på scrubs just nu, kom hem för typ två timmar sen. Egentligen slutar jag om tio minuter, men vi hade inga letioner mellan typ tolv och halv fyra, så jag pallade inte stanna. Jag ska lalla lite på tumblr ett tag och bara chilla hela kvällen, ska försöka skriva klart min essay i engelska men jag vet inte om jag pallar för jag mår stört dåligt. Ont i halsen, inte alls kul!!

Men vi hörs senare!

Sara


movie and monsters

Hallo hallo! Sitter hos kim och vi har precis pluggat lite, hon matte, till Giganthor provet som vi har imorn och jag har gjort engelska!

Nu ska vi kolla på Easy A och sen kanske Lucky Number Slevin om jag inte somnar först, hehe. Sov typ fyra timmar i natt så jag är tröttis tröttis. Ha en fin kväll!

Sara

this is gonna suck!

File:Mean-Girls-2-Movie-Poster.jpg

But still, I have to see it!

Sara

halv åtta hos mig

Sitter jag och kollar på nu! Funtar på att ta en bit prinsesstårta som vi fick av min granne igår. omnomnomnom. Sen ska jag nog gå och duscha tror jag, och sen kolla på Paradise Hotel. Sen kaaaanske jag ska plugga lite mer engelska men det är inte top priority för jag vill inte (fuck it liksom). Så jag kanske kollar på nån film istället! Känner mig lite sugen på Mean Girls eller Jennifers Body, det var ett tag sen. Men vi får se, ha det så bra så länge!Juste, ska måla naglarna också!!

Sara

healthy!

Haj haj! Nu är engla här för vi skulle plugga tsm. Vi har precis varit och handlat monster och pommes :) nyttigt nyttigt! Men idc!!Sara

pluggis.com

Halloj! Har precis skrivit klart en svenskauppgift som vi ska presentera imorn och jag ska strax börja på min engelska essay om lyrics and poetry! Vet inte varför jag inte har börjat än för jag är ju ganska så intereserad om just det ämnet! Men eftersom att den ska vara inne på fredag så ska jag ta mig i kragen och börja nu!

BTW, gissa vems texter jag skriver om ;)

Men vi hörs sen, när jag har skrivit minst en sida!

Sara

long time, no write

Hellu! Victoria sa åt mig att blogga så nu gör jag det! Kollar på I Am Legend och tvättar samtidigt. Kom på att det inte va en bra ideé att gå ut när det är mörkt när man har kollat på den filmen, lite paranoid blir man.

Ska försöka vara bättre på att blogga men det är svårt för det är ganska mycket nu. Mycket plugg den här veckan, men jag ska försöka, för din skulle vickewooooh ;)Will Smith, unf unf!

Sara

RSS 2.0